Ελλάδα-Γαλλία: Κινηματογραφικές συναντήσεις

Κατάλογος | Catalogue

Θερινός Κινηματογράφος "Λαΐς" και επιλεγμένες online προβολές
Από 9 έως 23 Σεπτεμβρίου 2021
Εισιτήριο: 5€

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος με τη συνεργασία της Γαλλικής Πρεσβείας, του Γαλλικού Ινστιτούτου, της Γαλλικής Ταινιοθήκης και του ΥΠΠΟΑ και με την  υποστήριξη του CNC (Centre national du cinéma et de l'image animée), του ΕΚΚ (Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου) και του Αρχείου της ΕΡΤ, γιορτάζουν την ελληνογαλλική φιλία, με τη διοργάνωση ενός εκτενούς αφιερώματος 45 ταινιών στην κοινή κινηματογραφική ιστορία των δύο χωρών που τιτλοφορείται: ΕΛΛΑΔΑ-ΓΑΛΛΙΑ: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ. Το φιλόδοξο αυτό κινηματογραφικό αφιέρωμα σχεδιάζεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821

Η ελληνογαλλική φιλία που σφυρηλατήθηκε κατά τη διάρκεια της Επανάστασης του 1821, και δημιούργησε ένα δυνατό φιλελληνικό κίνημα στη Γαλλία, άφησε ως παρακαταθήκη μια συνεχή και γόνιμη επαφή στον πνευματικό κόσμο των δύο χωρών. Αποτέλεσμα αυτού του διαλόγου αλλά και της στενής φιλίας μεταξύ του Ανρί Λανγκλουά (ιδρυτή της Γαλλικής Ταινιοθήκης) και της Αγλαΐας Μητροπούλου ήταν και η δημιουργία της Ταινιοθήκης της Ελλάδος.  Αυτή́ η στενή σχέση συνεχίστηκε και μετά το θάνατο των δύο πρωταγωνιστών της και, σήμερα πια, με τον Κώστα Γαβρά, ως Πρόεδρο της Γαλλικής Ταινιοθήκης, έχει αποκτήσει γερές βάσεις.

Θυμίζουμε πως στη διάρκεια των δεκαετιών 1960-1980, πολλοί ήταν οι έλληνες σκηνοθέτες που σπούδασαν στην περίφημη Γαλλική Σχολή Κινηματογράφου IDHEC (Τώνια Μαρκετάκη, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Αντουανέττα Αγγελίδη) ενώ μεγάλοι σκηνοθέτες όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος μαθήτευσαν στον Ζαν Ρους (από τους δημιουργούς που διαμόρφωσαν τον γαλλικό κινηματογράφο). Άλλοι, όπως ο Ροβήρος Μανθούλης, για να αποφύγουν τη Χούντα, εγκατασταθήκαν στο Παρίσι και έκαναν μια λαμπρή καριέρα στην τηλεόραση και στον κινηματόγραφο. Έτσι το ελληνικό πνεύμα αλλά και ιστορικές περιπέτειες του νεοτέρου ελληνισμού ενέπνευσαν κι άλλους σκηνοθέτες ή Έλληνες σπουδαγμένους στη Γάλλια. Αποκορύφωμα της αμφίδρομης αυτής σχέσης υπήρξε η πρόσφατη σημαντική συνεργασία μεταξύ των δύο Ταινιοθηκών για την αποκατάσταση και ψηφιοποίηση της ταινίας Οι Απάχηδες των Αθηνών (1930) του Δημήτρη Γαζιάδη.



ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ


Το μεγάλο αφιέρωμα της Ταινιοθήκης έρχεται να αναδείξει αυτήν την πολύτιμη αλληλεπίδραση, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα 45 ταινιών, χωρισμένο σε τρεις θεματικές:

  • Διάλογος μεταξύ Ταινιοθηκών από τον Ανρί Λανγκλουά έως τον Ζαν Ρους, τον Κλοντ Μπερί και τον Κώστα Γαβρά:

περιλαμβάνει ταινίες σταθμούς για την κινηματογραφοφιλία, που σημάδεψαν τη σχέση μεταξύ της Ταινιοθήκης της Ελλάδος και της Γαλλικής Ταινιοθήκης. Εδώ θα δούμε ταινίες των κινηματογραφικών πρωτοποριών του Μεσοπολέμου, αποκαταστημένες από τη Γαλλική Ταινιοθήκη (Διάλειμμα, Η πτώση του οίκου των Άσερ, Η σκύλα, Διαγωγή μηδέν).

  • Γαλλικές επιρροές στον ελληνικό κινηματογράφο:

θα αναδείξει τις επιρροές του γαλλικού σινεμά στον ελληνικό κινηματογράφο με προβολές εμβληματικών ελληνικών ταινιών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει από ταινίες-σταθμούς των Θόδωρου Αγγελόπουλου, Δήμου Θέου, Κώστα Φέρρη, Φρίντας Λιάππα και Τώνιας Μαρκετάκη,  μέχρι φιλμ των Αντουάνετας Αγγελίδη, Μαρίας Γαβαλά και  Θόδωρου Σούμα.

  • Η Ελλάδα στις γαλλικές παραγωγές:

Τέλος, στην τρίτη ενότητα προβολών, το αφιέρωμα θα εστιάσει στην απεικόνιση της Ελλάδας, τόσο της κλασικής όσο και της σύγχρονης, στο γαλλικό κινηματογράφο. Ενδεικτικά, θα προβληθούν ταινίες των Ζαν Κοκτό, Ροβήρου Μανθούλη, Αδωνη Κύρου, Κώστα Γαβρά και Ζαν Ντανιέλ Πολέ.

  • Ειδικές προβολές:

Σε ειδικές προβολές θα προβληθούν γαλλικές ταινίες με σημαντικούς έλληνες συντελεστές, όπως ο διευθυντής φωτογραφίας Γιώργος Αρβανίτης (με την παρουσία του σκηνοθέτη Ζαν Ζακ Αντριάν), καθώς και μια πρωτοποριακή ταινία της Μαρίας Κλωνάρη. Ως φόρος τιμής για τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του διεθνούς σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη, θα προβληθεί η εμβληματική ταινία του Αλέξης Ζορμπάς που τιμήθηκε με τρία Όσκαρ: φωτογραφίας στον Γουόλτερ Λάσαλι, καλλιτεχνικής διεύθυνσης στον Βασίλη Φωτόπουλο και βέβαια το Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της Λίλα Κέντροβα, στο ρόλο της Μαντάμ Ορτάνς. Σε ειδική προβολή, θα παιχτούν οι Απάχηδες των Αθηνών του Δημήτρη Γαζιάδη.

Περιλαμβάνει την υποενότητα Νέοι Έλληνες Σκηνοθέτες σε Γαλλικά Φεστιβάλ στην οποία συμμετέχουν μερικοί από τους σημαντικότερους νέους έλληνες σκηνοθέτες που διέπρεψαν στη μικρού μήκους, με ταινίες τους πρόσφατης παραγωγής, κάποιες μάλιστα από αυτές ελληνογαλλικές συμπαραγωγές, που έχουν βραβευτεί ή παρουσιαστεί στα φεστιβάλ των Καννών και του Κλερμόν Φεράν. Θυμίζουμε πως ο Βασίλης Κεκάτος υπήρξε ο πρώτος σκηνοθέτης που τιμήθηκε με Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών, για ταινία μικρού μήκους, με την  Απόσταση ανάμεσα στον ουρανό και εμάς. 

Online προβολές:

Το ίδιο διάστημα (9-23 Σεπτεμβρίου) η Ταινιοθήκη θα παρουσιάσει μια σειρά ταινιών στην online πλατφόρμα της (online.tainiothiki.gr) και μέσω την πλατφόρμας της γαλλικής ταινιοθήκης, Cinémathèque française



Ταινία έναρξης, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, θα είναι οι Κυνηγοί του Θόδωρου Αγγελόπουλου, ενώ κατά την διάρκεια του 15νθήμερου τις ταινίες τους θα προλογίσουν οι:  Γιώργος Αρβανίτης και Ζαν Ζακ Αντριάν, Εύα Στεφανή, Θάνος Αναστόπουλος, Αντουανέτα Αγγελίδη, Κώστας Φέρρης, Στέλλα Θεοδωράκη, Κατερίνα Θωμαδάκη καθώς και κάποιοι από τους σκηνοθέτες των μικρού μήκους ταινιών. To πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα μια συζήτηση για την συντήρηση και ψηφιοποίηση των ταινιών, στην οποία θα συμμετάσχει εκπρόσωπος της Cinematheque Francaise, του ΥΠΠΟΑ, και της Ταινιοθήκης. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/9 (19:30).

Όπως σημειώνει η Μαρία Κομνηνού, πρόεδρος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, στην δεκαετία 50-60 έχουμε την ανάδυση του πρώτου κύματος της κινηματογραφοφιλίας μέσα από τις προβολές των κλασικών γαλλικών αριστουργημάτων που στέλνονταν από την Γαλλική Ταινιοθήκη στην Ελλάδα.  Σύμφωνα μάλιστα με τον Λανγκλουά οι έλληνες σκηνοθέτες, πήγαιναν στην κινηματογραφική λέσχη Αθηνών, «για να ανασάνουν κινηματογράφο». Το δεύτερο κύμα της ελληνικής κινηματογραφοφιλίας αναπτύσσεται στην περίοδο της δικτατορίας και σηματοδοτεί την δημιουργία του Ν.Ε.Κ, που εμπνέεται από την Γαλλική Νουβέλ Βάγκ. Οι νέοι τότε σκηνοθέτες της γενιάς του ’60 είχαν μετατρέψει το νεοκλασικό της Κανάρη σε στέκι τους.

Από το ταξίδι των Ελλήνων δημιουργών έως την αμοιβαία αναγνώριση και τον ενθουσιασμό του γαλλικού και του ελληνικού κοινού για τα κινηματογραφικά έργα των δυο χωρών, ο κινηματογράφος αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα του αδιάκοπου πολιτιστικού διαλόγου μεταξύ της Γαλλίας  και της Ελλάδας.

Το αφιέρωμα «Ελλάδα-Γαλλία: Κινηματογραφικές Συναντήσεις», φωτίζει το έργο των σημαντικών δημιουργών, Ελλήνων και Γάλλων, που σφυρηλάτησαν τις κινηματογραφικές σχέσεις των δύο χωρών: από τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, τον  Ζιλ Ντασέν, το Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Μιχάλη Κακογιάννη, μέχρι τον Κώστα Γαβρά, τον Ζαν Λικ Γκοντάρ, τον Φρανσουά Τριφό, τον Ερίκ Ρομέρ, τον Ρομπέρ Μπρεσόν, τον Ροβήρο Μανθούλη, αλλά και νεότερους όπως η Εύα Στεφανή, ο Θάνος Αναστόπουλος, η Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη.


Μια μοναδική ευκαιρία για τον θεατή να παρακολουθήσει στην μεγάλη οθόνη ταινίες-σταθμούς των δύο χωρών .


Κατάλογος [Δείτε και κατεβάστε τον κατάλογο του αφιερώματος]

Ωρολόγιο πρόγραμμα προβολών [Δείτε και κατεβάστε το πρόγραμμα προβολών]

- Εισιτήριο: 5 €

- Κάρτα 10 προβολών: 30€ (διαθέσιμη από 10/09)


Ο ιστορικός θερινός κινηματογράφος «Λαΐς» επαναλειτουργεί με ασφάλεια, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Πολιτισμού.

Για την είσοδο του κοινού στις παραστάσεις της Ταινιοθήκης που θα πραγματοποιηθούν σε κλειστό χώρο, απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, σύμφωνα με τις διατάξεις της ΚΥΑ υπ΄ άρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.44779 (ΦΕΚ 3117/Β 16.07.2021). Επίσης, απαιτείται η χρήση μάσκας και η τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση και την αποχώρηση, όσο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Άρνηση επίδειξης σχετικού πιστοποιητικού ή έλλειψη αυτού καθιστά την είσοδο μη επιτρεπτή στον/στην κάτοχο του εισιτηρίου.

sponsors-ellada_gallia

To αφιέρωμα «ΕΛΛΑΔΑ-ΓΑΛΛΙΑ: Κινηματογραφικές συναντήσεις» διοργανώνεται από την Ταινιοθήκη της Ελλάδος στo πλαίσιο της πράξης «Η Κινηματογραφοφιλία στη Νέα Εποχή ΙΙ» που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗ του ΕΣΠΑ 2014-2020

Διάλειμμα
Διάλειμμα
(Entr'acte)

Ενότητα 1: Διάλογος μεταξύ Ταινιοθηκών: από τον Ανρί Λανγκλουά, τον Κλοντ Μπερί και τον Ζαν Ρους στον Κώστα Γαβρά


Περισσότερα...
Η πτώση του οίκου των Άσερ
Η πτώση του οίκου των Άσερ
(La chute de la maison Usher)

Ενότητα 1: Διάλογος μεταξύ Ταινιοθηκών: από τον Ανρί Λανγκλουά, τον Κλοντ Μπερί και τον Ζαν Ρους στον Κώστα Γαβρά


Περισσότερα...
Διαγωγή μηδέν
Διαγωγή μηδέν
(Zéro de conduite: Jeunes diables au collège)

Ενότητα 1: Διάλογος μεταξύ Ταινιοθηκών: από τον Ανρί Λανγκλουά, τον Κλοντ Μπερί και τον Ζαν Ρους στον Κώστα Γαβρά


Περισσότερα...
H σκύλα
H σκύλα
(La chienne)

Ενότητα 1: Διάλογος μεταξύ Ταινιοθηκών: από τον Ανρί Λανγκλουά, τον Κλοντ Μπερί και τον Ζαν Ρους στον Κώστα Γαβρά


Περισσότερα...
Με κομμένη την ανάσα
Με κομμένη την ανάσα
(À bout de souffle)

Ενότητα 1: Διάλογος μεταξύ Ταινιοθηκών: από τον Ανρί Λανγκλουά, τον Κλοντ Μπερί και τον Ζαν Ρους στον Κώστα Γαβρά


Περισσότερα...
Αμερικανική νύχτα
Αμερικανική νύχτα
(La nuit américaine)

Ενότητα 1: Διάλογος μεταξύ Ταινιοθηκών: από τον Ανρί Λανγκλουά, τον Κλοντ Μπερί και τον Ζαν Ρους στον Κώστα Γαβρά


Περισσότερα...
Μια νύχτα με τη Μοντ
Μια νύχτα με τη Μοντ
(Ma nuit chez Maud)

Ενότητα 1: Διάλογος μεταξύ Ταινιοθηκών: από τον Ανρί Λανγκλουά, τον Κλοντ Μπερί και τον Ζαν Ρους στον Κώστα Γαβρά


Περισσότερα...
Μυριέλ
Μυριέλ
(Muriel ou le temps d'un retour)

Ενότητα 1: Διάλογος μεταξύ Ταινιοθηκών: από τον Ανρί Λανγκλουά, τον Κλοντ Μπερί και τον Ζαν Ρους στον Κώστα Γαβρά


Περισσότερα...
Οι διακοπές του κυρίου Ιλό
Οι διακοπές του κυρίου Ιλό
( Les vacances de Monsieur Hulot)

Ενότητα 1: Διάλογος μεταξύ Ταινιοθηκών: από τον Ανρί Λανγκλουά, τον Κλοντ Μπερί και τον Ζαν Ρους στον Κώστα Γαβρά


Περισσότερα...
Ο πορτοφολάς
Ο πορτοφολάς
(Pickpocket)

Ενότητα 1: Διάλογος μεταξύ Ταινιοθηκών: από τον Ανρί Λανγκλουά, τον Κλοντ Μπερί και τον Ζαν Ρους στον Κώστα Γαβρά


Περισσότερα...
Ξάδελφος, ξαδέλφη, πιρόγα, γόνδολα
Ξάδελφος, ξαδέλφη, πιρόγα, γόνδολα
(Cousin, cousine, pirogue, gondole)

Ενότητα 1: Διάλογος μεταξύ Ταινιοθηκών: από τον Ανρί Λανγκλουά, τον Κλοντ Μπερί και τον Ζαν Ρους στον Κώστα Γαβρά


Περισσότερα...
Οι κυνηγοί
Οι κυνηγοί
(Οι κυνηγοί)

Ενότητα 2: Γαλλικές επιρροές στον ελληνικό κινηματογράφο


Περισσότερα...
Δύο φεγγάρια τον Αύγουστο
Δύο φεγγάρια τον Αύγουστο
(Δύο φεγγάρια τον Αύγουστο)

Ενότητα 2: Γαλλικές επιρροές στον ελληνικό κινηματογράφο


Περισσότερα...
Τα χρώματα της Ίριδος
Τα χρώματα της Ίριδος
(Τα χρώματα της Ίριδος)

Ενότητα 2: Γαλλικές επιρροές στον ελληνικό κινηματογράφο


Περισσότερα...
Ιωάννης ο βίαιος
Ιωάννης ο βίαιος
(Ιωάννης ο βίαιος)

Ενότητα 2: Γαλλικές επιρροές στον ελληνικό κινηματογράφο

Online


Περισσότερα...
Μια ζωή σε θυμάμαι να φεύγεις
Μια ζωή σε θυμάμαι να φεύγεις
(Μια ζωή σε θυμάμαι να φεύγεις)

Ενότητα 2: Γαλλικές επιρροές στον ελληνικό κινηματογράφο


Περισσότερα...
Παρά λίγο, παρά πόντο, παρά τρίχα
Παρά λίγο, παρά πόντο, παρά τρίχα
(Παρά λίγο, παρά πόντο, παρά τρίχα)

Ενότητα 2: Γαλλικές επιρροές στον ελληνικό κινηματογράφο


Περισσότερα...
Περί έρωτος
Περί έρωτος
(Περί έρωτος)

Ενότητα 2: Γαλλικές επιρροές στον ελληνικό κινηματογράφο


Περισσότερα...
Το μπλόκο
Το μπλόκο
(Το μπλόκο)

Ενότητα 2: Γαλλικές επιρροές στον ελληνικό κινηματογράφο

Online


Περισσότερα...
Κιέριον
Κιέριον
(Κιέριον)

Ενότητα 2: Γαλλικές επιρροές στον ελληνικό κινηματογράφο

Online


Περισσότερα...
Γράμμα από το Σαρλερουά
Γράμμα από το Σαρλερουά
(Γράμμα από το Σαρλερουά)

Ενότητα 2: Γαλλικές επιρροές στον ελληνικό κινηματογράφο


Περισσότερα...
Διόρθωση
Διόρθωση
(Διόρθωση)

Ενότητα 2: Γαλλικές επιρροές στον ελληνικό κινηματογράφο


Περισσότερα...
Παραλλαγές στο ίδιο θέμα
Παραλλαγές στο ίδιο θέμα
(Idées Fixes / Dies Irae)

Ενότητα 2: Γαλλικές επιρροές στον ελληνικό κινηματογράφο


Περισσότερα...
Λουόμενοι
Λουόμενοι
(Λουόμενοι)

Ενότητα 2: Γαλλικές επιρροές στον ελληνικό κινηματογράφο


Περισσότερα...
Η διαθήκη του Ορφέα
Η διαθήκη του Ορφέα
(Le testament d'Orphée)

Ενότητα 3: Η Ελλάδα στις γαλλικές παραγωγές

Online


Περισσότερα...
Βάσσες
Βάσσες
(Bassae)

Ενότητα 3: Η Ελλάδα στις γαλλικές παραγωγές


Περισσότερα...
Η τάξη
Η τάξη
(L'ordre)

Ενότητα 3: Η Ελλάδα στις γαλλικές παραγωγές


Περισσότερα...
Τρεις μέρες στην Ελλάδα
Τρεις μέρες στην Ελλάδα
(Trois jours en Grèce)

Ενότητα 3: Η Ελλάδα στις γαλλικές παραγωγές


Περισσότερα...
Μεσόγειος
Μεσόγειος
(Méditerranée)

Ενότητα 3: Η Ελλάδα στις γαλλικές παραγωγές


Περισσότερα...
Ζ
Ζ
(Ζ)

Ενότητα 3: Η Ελλάδα στις γαλλικές παραγωγές


Περισσότερα...
Ο Χριστός ξανασταυρώνεται
Ο Χριστός ξανασταυρώνεται
(Celui qui doit mourir)

Ενότητα 3: Η Ελλάδα στις γαλλικές παραγωγές


Περισσότερα...
Ο ελληνικός εμφύλιος πόλεμος
Ο ελληνικός εμφύλιος πόλεμος
(La Guerre civile grecque)

Ενότητα 3: Η Ελλάδα στις γαλλικές παραγωγές

Online


Περισσότερα...
Οι Απάχηδες των Αθηνών
Οι Απάχηδες των Αθηνών
(Οι Απάχηδες των Αθηνών )

Ενότητα 4: Ειδικές προβολές


Περισσότερα...
Kα. Οι Μυρωμένες
Kα. Οι Μυρωμένες
(Kha. Les Embaumées)

Ενότητα 4: Ειδικές προβολές


Περισσότερα...
Αλέξης Ζορμπάς
Αλέξης Ζορμπάς
(Zorba the Greek)

Ενότητα 4: Ειδικές προβολές


Περισσότερα...
Ο γιος του Αμίρ είναι νεκρός!
Ο γιος του Αμίρ είναι νεκρός!
(Le fils d'Amr est mort!)

Ενότητα 4: Ειδικές προβολές


Περισσότερα...
Ο κόσμος σου ανήκει
Ο κόσμος σου ανήκει
(Le monde est à toi)

Ενότητα 4: Ειδικές προβολές


Περισσότερα...
Μιλώντας για τον κινηματογράφο
Μιλώντας για τον κινηματογράφο
(Parlons cinéma, chapitre 21, Les anticours d'Henri Langlois)

Ενότητα 4: Ειδικές προβολές 

Online


Περισσότερα...
Συνομιλία με τον Ανρί Λανγκλουά
Συνομιλία με τον Ανρί Λανγκλουά
(Conversation avec Henri Langlois)

Ενότητα 4: Ειδικές προβολές

Online


Περισσότερα...
Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς
Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς
(Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς)

Ενότητα 4: Ειδικές προβολές


Περισσότερα...
Ηλεκτρικός κύκνος
Ηλεκτρικός κύκνος
(Ηλεκτρικός κύκνος)

Ενότητα 4: Ειδικές προβολές


Περισσότερα...
Όλες οι φωτιές η φωτιά
Όλες οι φωτιές η φωτιά
(Όλες οι φωτιές η φωτιά)

Ενότητα 4: Ειδικές προβολές


Περισσότερα...
Πρώτος έρωτας
Πρώτος έρωτας
(Πρώτος έρωτας )

Ενότητα 4: Ειδικές προβολές


Περισσότερα...
Route-3
Route-3
(Route-3)

Ενότητα 4: Ειδικές προβολές


Περισσότερα...
Third Kind
Third Kind
(Third Kind )

Ενότητα 4: Ειδικές προβολές


Περισσότερα...

Γραφεία

Κινηματογράφος

Member of

europa-cinemas-creative-europe