Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Μουσείο Κινηματογράφου

Επισκευθείτε την πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα "Μουσείο Κινηματογράφου"

Μέσα από την ενότητα αυτή, θα μπορέσετε να πλοηγθείτε στα Ψηφιακά Μουσειακά Εκθέματα και να δείτε βίντεο με τρισδιάστατη αναπαράσταση για δέκα από αυτά.

Επίσης θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, για την πολυμεσική έκδοση της Ταινιοθήκης της Ελλάδος και του Μουσείου Κινηματογράφου.

Αρχική σελίδα » Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα & Ανακοινώσεις

[03/12/2009]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΒΑΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου –Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα, η Ταινιοθήκη της Ελλάδος και η New Star διοργανώνουν, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων λειτουργίας του Κουβανικού Ινστιτούτου Τέχνης και Κινηματογραφικής Βιομηχανίας (ICAIC) για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα φεστιβάλ Κουβανικού Κινηματογράφου.

περισσότερα

[20/11/2009]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Η ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙΜΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “STOP CARRÉ” ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ «ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑ

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος διοργανώνει, με αφορμή την έκθεση φωτογραφιών από το κινηματογραφικό και θεατρικό έργο του Νίκου Κούνδουρου με τίτλο “Stop Carré”, ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα στην ασπρόμαυρη περίοδο του δημιουργού, που πλαισιώνεται με μια επιλογή ταινιών που αποτυπώνουν την εμφάνιση του πρώτου κύματος της κινηματογραφοφιλίας. Το κινηματογραφικό αφιέρωμα διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη.

περισσότερα

[12/11/2009]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

JIM GIANOPULOS ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ FOX FILMED ENTERTAINMENT

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
23 Νοεμβρίου 2009

Ταινιοθήκη της Ελλάδος
24 Νοεμβρίου 2009

Ο Jim Gianopulos, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Fox Filmed Entertainment, στο πλαίσιο του προγράμματος «Great Ideas» θα επισκεφθεί την Ελλάδα και θα μιλήσει σε δύο ανοικτές για το κοινό εκδηλώσεις, καθώς και σε φοιτητές στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2009 στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα αντίστοιχα.

περισσότερα

Πρώτη ΣελίδαΠροηγούμενη ΣελίδαΣελίδα 147 από 156Επόμενη ΣελίδαΤελευταία Σελίδα