Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Μουσείο Κινηματογράφου

Επισκευθείτε την πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα "Μουσείο Κινηματογράφου"

Μέσα από την ενότητα αυτή, θα μπορέσετε να πλοηγθείτε στα Ψηφιακά Μουσειακά Εκθέματα και να δείτε βίντεο με τρισδιάστατη αναπαράσταση για δέκα από αυτά.

Επίσης θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, για την πολυμεσική έκδοση της Ταινιοθήκης της Ελλάδος και του Μουσείου Κινηματογράφου.

Αρχική σελίδα » Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα & Ανακοινώσεις

[01/02/2010]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος διοργανώνει ένα αφιέρωμα στον έλληνα σκηνοθέτη της διασποράς Γιώργο Αγαθονικιάδη με την προβολή της τελευταίας του ταινίας «Πικρό Χιόνι» την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010 στους νέους της χώρους στον Κεραμεικό.

Η Ταινιοθήκη αγκαλιάζει το έργο ελλήνων δημιουργών της διασποράς, εγκαινιάζοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα με την τελευταία ταινία του Γιώργου Αγαθονικιάδη, παιδί από οικογένεια πολιτικών προσφύγων, ο οποίος μεγάλωσε στην Τσεχία και σπούδασε σκηνοθεσία στην περίφημη Σχολή Κινηματογράφου της Πράγας, FAMU.

περισσότερα

[26/01/2010]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ DIGITALWAVE04-4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ PSAROKOKALO-ΕΚΘΕΣΗ «ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ»-Η TAINIA ΣΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ Χ. ΚΟΥΤΡΑ

ΑΙΘΟΥΣΑ Α:
Η ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ DIGITALWAVE04 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ 4Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ PSAROKOKALO. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ «ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ» ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ.
 
ΑΙΘΟΥΣΑ Β:
Η TAINIAΣΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ Χ. ΚΟΥΤΡΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010.
 

περισσότερα

[21/01/2010]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Κινηματογράφος και Θέατρο (Δευτέρα 25-01-10)

Με τον περσινό Χρυσό Φοίνικα, την ταινία του Λοράν Καντέ Ανάμεσα στους τοίχους, συνεχίζονται αυτή τη Δευτέρα, 25 του μηνός, στην Ταινιοθήκη οι προβολές «Κινηματογράφος και Θέατρο» που συνδιοργανώνουν το Εθνικό Θέατρο και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου.

περισσότερα

Πρώτη ΣελίδαΠροηγούμενη ΣελίδαΣελίδα 126 από 138Επόμενη ΣελίδαΤελευταία Σελίδα