Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Ιωάννης ο βίαιος

Από Πέμπτη, 9 Σεπ 2021 20:00 έως Πέμπτη, 23 Σεπ 2021 23:59
σε Online
Αναρτήθηκε από pipidi
Προβολές: 587

Στο πλαίσιο του εκτενούς αφιερώματος Ελλάδα-Γαλλία: Κινηματογραφικές συναντήσεις από 9 έως 23 Σεπτεμβρίου 2021 στο θερινό κινηματογράφο Λαΐς, 7 ταινίες θα προβληθούν online και δωρεάν το ίδιο χρονικό διάστημα.

Στην πλατφόρμα της Ταινιοθήκης της Ελλάδος θα προβληθούν:

Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες προς παρακολούθηση δωρεάν από την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 20:00 έως και την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 23:59. Εξαιρείται η ταινία “Η διαθήκη του Ορφέα”, η οποία θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα, δηλαδή έως την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στις 20:00. Για να προχωρήσετε σε ενοικίαση όποιας ταινίας σας ενδιαφέρει θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό στο σημείο “Create Account”. Αφού την ενοικιάσετε πατώντας το κουμπί “Rent”, η ταινία θα βρίσκεται στο λογαριασμό σας στο σημείο “My Library” και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε έως το τέλος του αφιερώματος. Αφού ξεκινήσετε την παρακολούθηση της ταινίας πατώντας “Play” θα έχετε στη διάθεσή σας 30 ώρες για να ολοκληρώσετε την ταινία.

Στην πλατφόρμα της γαλλικής ταινιοθήκης, Cinémathèque française, θα προβληθούν τα δύο ντοκιμαντέρ:

Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες στους ανωτέρω συνδέσμους δωρεάν από την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου με ελληνικούς υπότιτλους.

Γραφεία

Κινηματογράφος

Member of

europa-cinemas-creative-europe