Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Μουσείο Κινηματογράφου

Επισκευθείτε την πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα "Μουσείο Κινηματογράφου"

Μέσα από την ενότητα αυτή, θα μπορέσετε να πλοηγθείτε στα Ψηφιακά Μουσειακά Εκθέματα και να δείτε βίντεο με τρισδιάστατη αναπαράσταση για δέκα από αυτά.

Επίσης θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, για την πολυμεσική έκδοση της Ταινιοθήκης της Ελλάδος και του Μουσείου Κινηματογράφου.

Αρχική σελίδα » Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα & Ανακοινώσεις

[18/06/2018]  Δημοσιεύτηκε από Admin

Τα Ξεχασμένα Χαμόγελα: Πανελλαδική Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Lynda Thalie

Ένα ντοκιμαντέρ για την ανθρώπινη διάσταση της μεγαλύτερης προσφυγικής κρίσης στην Ευρώπη από την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, στις 19.00, το Χαμόγελο του Παιδιού παρουσιάζει σε πανελλαδική πρεμιέρα, μια ταινία-ντοκουμέντο που εστιάζει στα παιδιά πρόσφυγες.

περισσότερα

[17/06/2018]  Δημοσιεύτηκε από Admin

Σημαντική ανακοίνωση για το Μικρό Αφιέρωμα στη Σου Φρίντριχ | Κυριακή 17 Ιουνίου

Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση βροχής οι προβολές του αφιερώματος θα μεταφερθούν από τον θερινό κινηματογράφο στην Αίθουσα Α της Ταινιοθήκης.

Ευχαριστούμε.

περισσότερα

[14/06/2018]  Δημοσιεύτηκε από Admin

Η Σου Φρίντριχ στην Αθήνα και στον θερινό κινηματογράφο «Λαϊς» στις 17 Ιουνίου

Την Κυριακή 17 Ιουνίου, στις 21.00, η Ταινιοθήκη της Ελλάδος θα προβάλλει στη Λαΐδα δύο ταινίες της αμερικανίδας σκηνοθέτριας Σου Φρίντριχ (Su Friedrich): το Sink or Swim (1990) και το  I Cannot Tell You How I Feel (2016).
Η σκηνοθέτρια θα προλογίσει την προβολή και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού στο Q&A που θα ακολουθήσει μετά το τέλος των δύο ταινιών.

περισσότερα

Πρώτη ΣελίδαΠροηγούμενη ΣελίδαΣελίδα 3 από 138Επόμενη ΣελίδαΤελευταία Σελίδα