Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Μουσείο Κινηματογράφου

Επισκευθείτε την πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα "Μουσείο Κινηματογράφου"

Μέσα από την ενότητα αυτή, θα μπορέσετε να πλοηγθείτε στα Ψηφιακά Μουσειακά Εκθέματα και να δείτε βίντεο με τρισδιάστατη αναπαράσταση για δέκα από αυτά.

Επίσης θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, για την πολυμεσική έκδοση της Ταινιοθήκης της Ελλάδος και του Μουσείου Κινηματογράφου.

Αρχική σελίδα » Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα & Ανακοινώσεις

[02/05/2007]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Αφιέρωμα ΕΥΡΩΠΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ - 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΚΙΝ/ΦΟΥ

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος, στο πλαίσιο των τακτικών της προβολών, παρουσιάζει τον Μάιο του 2007, 17 έως 23, ένα αφιέρωμα σε ευρωπαίες δημιουργούς. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται στον κιν/φο Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101) σε συνεργασία με το British Council, το Goethe Institut, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών για θέματα Φύλου και Ισότητας του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ταινιοθήκη της Γερμανίας και την εταιρεία διανομής LUX. Χορηγός επικοινωνίας: ΕΡΤ Α.Ε.
Οι προβολές θα γίνουν στον κινηματογράφο Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101). Τις ταινίες του φεστιβάλ θα προλογίσουν οι σκηνοθέτιδές τους. Η διάλεξη της Ula Stöckl θα λάβει χώρα στην αίθουσα Κ. Τσατσαρώνη της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23) στις 16/5 και ώρα 19:00.

περισσότερα

[09/03/2007]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Αφιέρωμα JOHN FORD & WIM WENDERS

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος, στο πλαίσιο των τακτικών της προβολών, παρουσιάζει τον Μάρτιο του 2007, 8 έως 14, ένα αφιέρωμα στους Τζον Φορντ και Βιμ Βέντερς στον κινηματογράφο Τριανόν Filmcenter (Κοδριγκτώνος 21, Αθήνα). Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, την Ταινιοθήκη της Μπολόνια, τη Σουηδική Ταινιοθήκη, το Αρχείο του Bois D\' Arcy, το Φεστιβάλ Κιν/φου Θεσσαλονίκης και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου.

περισσότερα

[08/03/2007]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Αλλαγή Διεύθυνσης της Ταινιοθήκης της Ελλάδος

Το Ίδρυμά μας  από 1η Φεβρουαρίου 2007 έχει νέα ταχυδρομική διεύθυνση: Σόλωνος 39, 106 72 Αθήνα (2ος όροφος).

περισσότερα

Πρώτη ΣελίδαΠροηγούμενη ΣελίδαΣελίδα 159 από 160Επόμενη ΣελίδαΤελευταία Σελίδα