Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Μουσείο Κινηματογράφου

Επισκευθείτε την πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα "Μουσείο Κινηματογράφου"

Μέσα από την ενότητα αυτή, θα μπορέσετε να πλοηγθείτε στα Ψηφιακά Μουσειακά Εκθέματα και να δείτε βίντεο με τρισδιάστατη αναπαράσταση για δέκα από αυτά.

Επίσης θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, για την πολυμεσική έκδοση της Ταινιοθήκης της Ελλάδος και του Μουσείου Κινηματογράφου.

Αρχική σελίδα » Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα & Ανακοινώσεις

[15/10/2009]  Δημοσιεύτηκε από Admin

Επίσημες εκδηλώσεις των εγκαινίων της Ταινιοθήκης της Ελλάδος

Στη συμβολή της Ιεράς οδού και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην περιοχή του Κεραμεικού, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι επίσημες εκδηλώσεις των εγκαινίων της Ταινιοθήκης της Ελλάδος με ημερομηνία έναρξης την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου.

περισσότερα

[05/10/2009]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα επίσημα εγκαίνια της νέας έδρας της Ταινιοθήκης της Ελλάδος στη Λαΐδα, θα λάβουν χώρα από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου του 2009 και θα αποτελέσουν μια πολύπλευρη τριήμερη εκδήλωση, η λήξη της οποίας θα σηματοδοτήσει την έναρξη του 6ου Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου. Τα εγκαίνια και το φεστιβάλ θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά και θα αποτελέσουν τον πυρήνα της πολυήμερης αυτής γιορτής της «κινηματογραφοφιλίας».

περισσότερα

[03/07/2009]  Δημοσιεύτηκε από Admin

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗΣ ΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «ΔΑΦΝΙΣ & ΧΛΟΗ» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ IL CINEMA RITROVATO ΣΤΗ BOLOGNA ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 09

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος προγραμματίζει σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη της Μπολόνια (Cineteca del Comune di Bologna) την προβολή της ταινίας Δάφνις & Χλόη (1931) του Ορέστη Λάσκου στο πλαίσιο του φεστιβάλ Il Cinema Ritrovato. Την προβολή που θα γίνει την Παρασκευή 3 Ιουλίου συνοδεία ζωντανής μουσικής από τον Marco Dalpane θα προλογίσει η Γενική Γραμματέας Δ.Σ. της Ταινιοθήκης και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κα. Μαρία Κομνηνού.

περισσότερα

Πρώτη ΣελίδαΠροηγούμενη ΣελίδαΣελίδα 150 από 157Επόμενη ΣελίδαΤελευταία Σελίδα