Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Μουσείο Κινηματογράφου

Επισκευθείτε την πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα "Μουσείο Κινηματογράφου"

Μέσα από την ενότητα αυτή, θα μπορέσετε να πλοηγθείτε στα Ψηφιακά Μουσειακά Εκθέματα και να δείτε βίντεο με τρισδιάστατη αναπαράσταση για δέκα από αυτά.

Επίσης θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, για την πολυμεσική έκδοση της Ταινιοθήκης της Ελλάδος και του Μουσείου Κινηματογράφου.

Αρχική σελίδα » Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα & Ανακοινώσεις

[12/04/2010]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Η ταινία «Τίτος» της Τζούλι Τέιμορ, προβάλλεται την Δευτέρα 19 Απριλίου στις 19.30 στο πλαίσιο του κύκλου προβολών «Κινηματογράφος & Θέατρο» που συνδιοργανώνουν το Εθνικό Θέατρο και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου.

Η προβολή της ταινίας γίνεται με αφορμή την παράσταση «Τίτος Ανδρόνικος» του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου στη σκηνή REXτου Εθνικού.

περισσότερα

[11/04/2010]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Η εβδομάδα FOG DOC που συγκεντρώνει τα ντοκιμαντέρ που απείχαν από το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2010, φιλοξενείται στην Ταινιοθήκη από τις 15 έως τις 21 Απριλίου 2010.

 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο http://fogfilms.org

περισσότερα

[10/04/2010]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

H ΜΟnuMENTA και το EMΠ παρουσιάζουν την ταινία «Σιωπηλές Μηχανές» του Θανάση Ρεντζή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων την Κυριακή 18 Απριλίου 2010 στις 12.00.

Η Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων εορτάζεται κάθε χρόνο στις 18 Απριλίου. Στόχος της καθιέρωσης αυτής της ημέρας για τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους από την UNESCO και το ICOMOS είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την αξία και την ανάγκη προστασίας της παγκόσμιας κληρονομιάς.

περισσότερα

Πρώτη ΣελίδαΠροηγούμενη ΣελίδαΣελίδα 129 από 147Επόμενη ΣελίδαΤελευταία Σελίδα