Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Μουσείο Κινηματογράφου

Επισκευθείτε την πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα "Μουσείο Κινηματογράφου"

Μέσα από την ενότητα αυτή, θα μπορέσετε να πλοηγθείτε στα Ψηφιακά Μουσειακά Εκθέματα και να δείτε βίντεο με τρισδιάστατη αναπαράσταση για δέκα από αυτά.

Επίσης θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, για την πολυμεσική έκδοση της Ταινιοθήκης της Ελλάδος και του Μουσείου Κινηματογράφου.

Αρχική σελίδα » Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα & Ανακοινώσεις

[07/12/2009]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ στους νέους χώρους της Ταινιοθήκης της Ελλάδος στη Λαΐδα στον Κεραμεικό από την Πέμπτη 10 έως την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009.

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Βραζιλίας στην Ελλάδα, παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα σε πρόσφατες κινηματογραφικές παραγωγές που προβάλλονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, βραβευμένες εντός και εκτός Βραζιλίας. Η Εβδομάδα Βραζιλιάνικου Κινηματογράφου τελεί υπό την αιγίδα του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων.

περισσότερα

[03/12/2009]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΒΑΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου –Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα, η Ταινιοθήκη της Ελλάδος και η New Star διοργανώνουν, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων λειτουργίας του Κουβανικού Ινστιτούτου Τέχνης και Κινηματογραφικής Βιομηχανίας (ICAIC) για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα φεστιβάλ Κουβανικού Κινηματογράφου.

περισσότερα

[20/11/2009]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Η ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙΜΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “STOP CARRÉ” ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ «ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑ

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος διοργανώνει, με αφορμή την έκθεση φωτογραφιών από το κινηματογραφικό και θεατρικό έργο του Νίκου Κούνδουρου με τίτλο “Stop Carré”, ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα στην ασπρόμαυρη περίοδο του δημιουργού, που πλαισιώνεται με μια επιλογή ταινιών που αποτυπώνουν την εμφάνιση του πρώτου κύματος της κινηματογραφοφιλίας. Το κινηματογραφικό αφιέρωμα διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη.

περισσότερα

Πρώτη ΣελίδαΠροηγούμενη ΣελίδαΣελίδα 128 από 137Επόμενη ΣελίδαΤελευταία Σελίδα