Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Μουσείο Κινηματογράφου

Επισκευθείτε την πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα "Μουσείο Κινηματογράφου"

Μέσα από την ενότητα αυτή, θα μπορέσετε να πλοηγθείτε στα Ψηφιακά Μουσειακά Εκθέματα και να δείτε βίντεο με τρισδιάστατη αναπαράσταση για δέκα από αυτά.

Επίσης θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, για την πολυμεσική έκδοση της Ταινιοθήκης της Ελλάδος και του Μουσείου Κινηματογράφου.

Αρχική σελίδα » Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα & Ανακοινώσεις

[10/04/2010]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

H ΜΟnuMENTA και το EMΠ παρουσιάζουν την ταινία «Σιωπηλές Μηχανές» του Θανάση Ρεντζή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων την Κυριακή 18 Απριλίου 2010 στις 12.00.

Η Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων εορτάζεται κάθε χρόνο στις 18 Απριλίου. Στόχος της καθιέρωσης αυτής της ημέρας για τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους από την UNESCO και το ICOMOS είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την αξία και την ανάγκη προστασίας της παγκόσμιας κληρονομιάς.

περισσότερα

[09/04/2010]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Παρουσίαση του βιβλίου «Το Ελληνικό Κινηματογραφικό Μιούζικαλ» της Λυδίας Παπαδημητρίου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος την Τετάρτη 14 Απριλίου 2010 στις 20.00

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος, οι Εκδόσεις Παπαζήση και το Εργαστήριο Οπτικοακουστικών Μέσων του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου «Το Ελληνικό Κινηματογραφικό Μιούζικαλ».Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας Διπλοπενιές (1966) του Γιώργου Σκαλενάκη.

περισσότερα

[15/03/2010]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Τα αφιερώματα στους μεγάλους δημιουργούς Γιόρις Ίβενς και Κριστόφ Κισλόφσκι μεταφέρονται στην Αθήνα.

Μια συνεργασία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος από την Πέμπτη 25 Μαρτίου έως τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010 με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Αθήνα.

περισσότερα

Πρώτη ΣελίδαΠροηγούμενη ΣελίδαΣελίδα 128 από 146Επόμενη ΣελίδαΤελευταία Σελίδα