Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Μουσείο Κινηματογράφου

Επισκευθείτε την πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα "Μουσείο Κινηματογράφου"

Μέσα από την ενότητα αυτή, θα μπορέσετε να πλοηγθείτε στα Ψηφιακά Μουσειακά Εκθέματα και να δείτε βίντεο με τρισδιάστατη αναπαράσταση για δέκα από αυτά.

Επίσης θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, για την πολυμεσική έκδοση της Ταινιοθήκης της Ελλάδος και του Μουσείου Κινηματογράφου.

Αρχική σελίδα » Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα & Ανακοινώσεις

[15/03/2010]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Τα αφιερώματα στους μεγάλους δημιουργούς Γιόρις Ίβενς και Κριστόφ Κισλόφσκι μεταφέρονται στην Αθήνα.

Μια συνεργασία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος από την Πέμπτη 25 Μαρτίου έως τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010 με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Αθήνα.

περισσότερα

[12/03/2010]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος και η Πρεσβεία της Ισπανίας στην Αθήνα προτείνουν τις κινηματογραφικές «Εικόνες ενός ευρωπαϊκού ταξιδιού», μια εβδομάδα ισπανικού κινηματογράφου, που διοργανώνεται στους νέους της χώρους της Ταινιοθήκης στον Κεραμεικό

Πέμπτη 18 Μαρτίου και έως την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010
H Εβδομάδα Ισπανικού Κινηματογράφου επιχειρεί μία αναδρομή στην μεγάλη αυτή κινηματογραφία που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σπουδαιότερες του κόσμου.

περισσότερα

[11/03/2010]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Από την Παρασκευή 19 Μαρτίου η ταινία Μαύρο λιβάδι του Βαρδή Μαρινάκη επαναπροβάλλεται στην Ταινιοθήκης της Ελλάδος.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας στήριξης του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου στη νέα της εποχή στον Κεραμεικό, η Ταινιοθήκη της Ελλάδος, εντάσσει στο πρόγραμμά της, και μετά την πολύ πετυχημένη πορεία της Στρέλλας του Πάνου Χ. Κούτρα, το Μαύρο λιβάδι του πρωτοεμφανιζόμενου Βαρδή Μαρινάκη σε συνεργασία με την εταιρεία διανομής Nutopia και το ΕΚΚ.

περισσότερα

Πρώτη ΣελίδαΠροηγούμενη ΣελίδαΣελίδα 127 από 144Επόμενη ΣελίδαΤελευταία Σελίδα