Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Μουσείο Κινηματογράφου

Επισκευθείτε την πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα "Μουσείο Κινηματογράφου"

Μέσα από την ενότητα αυτή, θα μπορέσετε να πλοηγθείτε στα Ψηφιακά Μουσειακά Εκθέματα και να δείτε βίντεο με τρισδιάστατη αναπαράσταση για δέκα από αυτά.

Επίσης θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, για την πολυμεσική έκδοση της Ταινιοθήκης της Ελλάδος και του Μουσείου Κινηματογράφου.

Αρχική σελίδα » Νέα & Ανακοινώσεις

Νέα & Ανακοινώσεις

[19/02/2010]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

To Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας (NT) πηγαίνει κινηματογράφο

Η Βρετανική Πρεσβεία στην Ελλάδα, το BritishCouncil και η Ταινιοθήκη της Ελλάδος, ανοίγουν την αυλαία του RoyalNationalTheatre στην Αθήνα και σας προσκαλούν την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010 στις 19.00 στην προβολή της παράστασης του έργου Nation(Έθνος) του Τέρι Πράτσετ, σε διασκευή του Μαρκ Ρέιβενχιλ και σκηνοθεσία της Μέλλι Στιλ, το οποίο παρουσιάζεται αυτή την περίοδο, με μεγάλη επιτυχία, στη σκηνή Olivier του Εθνικού Θεάτρου του Λονδίνου. 

περισσότερα

[18/02/2010]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παύλου Θ. Κάγιου «Και με κλειστά μάτια θα βλέπω» την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010 στις 20.00 σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καστανιώτη.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν οι Αλεξία Καλτσίκη και Θάνος Σαμαράς. Θα προβληθούν αποσπάσματα από ταινίες κα γεγονότα που διατρέχουν το βιβλίο.

περισσότερα

[16/02/2010]  Δημοσιεύτηκε από Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος διοργανώνει αφιέρωμα στον σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα και την «Τριλογία της οικογένειας» (Uncut family, The last porn movie, Μικρές ελευθερίες) την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010.

Τρεις ταινίες με θέμα την παθογένεια του θεσμού της οικογένειας, που για πρώτη φορά προβάλλονται μαζί στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τις εταιρείες ODEON και MINUSPICTURES.

περισσότερα

Πρώτη ΣελίδαΠροηγούμενη ΣελίδαΣελίδα 127 από 141Επόμενη ΣελίδαΤελευταία Σελίδα