Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Φιλμογραφία

  - Επίκαιρα

  - Ψηφιοποιημένες ελληνικές ταινίες μυθοπλασίας

  - Ντοκιμαντέρ

  - Αρχειακό Υλικό

  - Ξένες ταινίες

Φωτογραφίες

Έντυπα

Περιοδικά

Προγράμματα

Αφίσες

Φιλμογραφία

Ξένες ταινίες

Σύνθετη Αναζήτηση στην φιλμογραφία
Πρώτη Προηγούμενη Σελίδα 70 από 71 Επόμενη Τελευταία
α/α Τίτλος Έτος Παραγ. Σκηνοθέτης
2071 ΧΡΥΣΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΟ 1952 BECKER JACQUES
2072 ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΣΑΡΑΓΟΣΣΑ, TO 1965 HAS WOJCIECH
2073 ΧΕΡΙΑ, ΤΑ 1962 CONTES JOHN
2074 ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΤΟΡΑ, Η 1920 DREYER CARL THEODOR
2075 ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΝΑΝΟΙ, Η 1934 DISNEY WALT
2076 ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΝΑΝΟΙ, Η 1937 HAND DAVID
2077 ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ, Η 1959 KINOSHITA KEISUKE
2078 ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ, Η 1973 KOSA FERENC
2079 ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ 1959 RESNAIS ALAIN
2080 ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΛΛΙΝΙ 1974 OLSEN OLE VAL
2081 ΧΛΩΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΟ 1948 McLEOD NORMAN
2082 ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΟΤΕΛ 1937 BERKELEY BUBSY
2083 ΧΟΜΟ ΣΑΠΙΕΝΣ 1960 POPESCU-GOPO ION
2084 ΧΟΜΠΙ, ΤΟ 1968 SZCZECHURA DANIEL
2085 ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ 0 HAMILTON DAVID
2086 ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΛΙΩΝ, Ο 0
2087 ΧΟΥ, ΧΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ 0
2088 ΧΡΙΣΤΟΣ 1915 ANTAMORO GIULIO
2089 ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ, Ο 1957 DASSIN JULES
2090 ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΕΜΠΟΛΙ, Ο 1979 ROSI FRANCESCO
2091 ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 1961 ROUCH JEAN
2092 ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ 1953 LIZZANI CARLO
2093 ΧΡΥΣΑ ΟΝΕΙΡΑ 0 MORETTI NANNI
2094 ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΑ 1914 CHARDYNIN PYOTR
2095 ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΤΟ 1929 EPSTEIN JEAN
2096 ΧΡΥΣΕΣ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ 0 DAL BEHLUL
2097 ΧΡΥΣΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ 1935 CUMMINGS IRVING
2098 ΧΡΥΣΗ ΑΝΤΙΛΟΠΗ, H 1954 ATAMANOV LEV
2099 ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΟΤΣΑ, Η 1953 RENOIR JEAN
2100 ΧΡΥΣΗ ΠΟΛΗ 1942 HARLAN VEIT
« Πρώτη < Προηγούμενη Σελίδα 70 από 71 Επόμενη > Τελευταία »

*Ο κατάλογος της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής που παρουσιάζεται εδώ, δεν σημαίνει ότι έχει διασωθεί στο σύνολό του, ούτε ότι οι εν λόγω ταινίες βρίσκονται κατατεθιμένες στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος