Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Φιλμογραφία

  - Επίκαιρα

  - Ψηφιοποιημένες ελληνικές ταινίες μυθοπλασίας

  - Ντοκιμαντέρ

  - Αρχειακό Υλικό

  - Ξένες ταινίες

Φωτογραφίες

Έντυπα

Περιοδικά

Προγράμματα

Αφίσες

Φιλμογραφία

Ξένες ταινίες

Σύνθετη Αναζήτηση στην φιλμογραφία
Πρώτη Προηγούμενη Σελίδα 3 από 71 Επόμενη Τελευταία
α/α Τίτλος Έτος Παραγ. Σκηνοθέτης
61 PELICAN BRIEF, THE 1993 PAKULA ALAN
62 HOW MUCH WOOD WOULD A WOODCHUCK CHUCK 1975 HERZOG WERNER
63 INGEBORG HOLM 1913 SJOSTROM VICTOR
64 ITALIANAMERICAN 1974 SCORSESE MARTIN
65 JOIE DE VIVRE, LA 1934 GROSS ANTHONY
66 KING WITH THE TERRIBLE HICCUPS, THE 1937 DYER ANSON
67 KRITI 1978 ΑΛΕΞΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ
68 LA SOUFRIERE - WARTEN AUF EINE UNAUSWEICHLICHE KATASTROPHE 1976 HERZOG WERNER
69 LESVOS 1994 ΑΛΕΞΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ
70 LISBON STORY 1994 WENDERS WIM
71 LIT A BASCULE 0 LUMIERE LOUIS
72 LITLLE ISLAND, THE 1958 WILLIAMS RICHARD
73 LOVE ME LOVE ME LOVE ME 1962 WILLIAMS RICHARD
74 MARODENINY 2001 0 POPOVITCH IVAN
75 MEET MR YORK 1929 NOBLE JOE
76 MISERABLES, LES 1911 CAPELLANI ALBERT
77 MISTRA 1974 ΑΛΕΞΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ
78 MON QUARTIER 1969 ΑΛΕΞΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ
79 MOR VRAN 1929 EPSTEIN JEAN
80 MUSIC ACADEMY 0
81 MUSIC BOX 1932 PARROT JAMES
82 NIL, LE 1967 ΑΛΕΞΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ
83 NISOS CHIOS 1991 ΑΛΕΞΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ
84 NOAH'S ARK 1909 COOPER MELBOURNE ARTHUR
85 OLYMPOS 1979 ΑΛΕΞΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ
86 ON THE BOWERY 1956 ROGOSIN LIONEL
87 OPERATEURS LUMIERE A TRAVERS LE MONDE, LES 0 LUMIERE LOUIS
88 ORBITAS 1971 SNYDER ROSALIND
89 PAPAGENO 1935 REINIGER LOTTE
90 PATMOS L' ILE DE SAINT JEAN 1990 ΑΛΕΞΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ
« Πρώτη < Προηγούμενη Σελίδα 3 από 71 Επόμενη > Τελευταία »

*Ο κατάλογος της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής που παρουσιάζεται εδώ, δεν σημαίνει ότι έχει διασωθεί στο σύνολό του, ούτε ότι οι εν λόγω ταινίες βρίσκονται κατατεθιμένες στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος