Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Φιλμογραφία

  - Επίκαιρα

  - Ψηφιοποιημένες ελληνικές ταινίες μυθοπλασίας

  - Ντοκιμαντέρ

  - Αρχειακό Υλικό

  - Ξένες ταινίες

Φωτογραφίες

Έντυπα

Περιοδικά

Προγράμματα

Αφίσες

Φιλμογραφία

Ξένες ταινίες

Σύνθετη Αναζήτηση στην φιλμογραφία
Πρώτη Προηγούμενη Σελίδα 2 από 71 Επόμενη Τελευταία
α/α Τίτλος Έτος Παραγ. Σκηνοθέτης
31 HALTE A LA GARE 0 LUMIERE LOUIS
32 CELUI QUI DOIT MOURIR 1956 DASSIN JULES
33 CENE, LA 0 LUMIERE LOUIS
34 CHANT DES METEORES, LE 1971 ΑΛΕΞΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ
35 CHINATOWN 1974 POLANSKI ROMAN
36 CINETISME 1969 ΑΛΕΞΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ
37 COLLEUR D' AFFICHES 0 LUMIERE LOUIS
38 COLLIN MAILLART 0 LUMIERE LOUIS
39 CONCIERGE 0 LUMIERE LOUIS
40 DEAD OF NIGHT 1945 CAVALCANTI ALBERTO
41 DEADLINE U.S.A. 1952 BROOKS RICHARD
42 DEFFENSE DE DRAPEAUX 0 LUMIERE LOUIS
43 DO IT YOURSELF CARTOON KIT 1961 GODFREY BOB
44 DREAMS OF TOYLAND 1908 COOPER MELBOURNE ARTHUR
45 DURA LEX 1924 KULESHOV LEV
46 DUSTBIN PARADE 1942 BACHELOR JOY & HALAS JOHN
47 EISTREE HERBS, THE 1930 NOBLE JOE
48 EL BRUTO 1952 BUNUEL LUIS
49 ELEKTRA
50 ET PUIS S' EN VONT 1966 ΑΛΕΞΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ
51 EVER HAD BEEN 1917 BAXTON LANDLEY
52 EXITUS 1989 KROUMOV KRASSIMIR
53 FARMYARD RISING, THE 1947 DYER ANSON
54 FAUX CUL DE JATTE 0 LUMIERE LOUIS
55 FULL METAL JACKET 1971 KUBRICK STANLEY
56 GENERAL FRENCH'S CONTEMPTIBLE LITTLE ARMY 1914 SPEED LANCELOT
57 GOLDWHISKERS 1964 LEARNER KEITH
58 GRAND HOTEL 0
59 GRAND PRIX 1975 CAPRINO IVO
60 GUILLAUME II 0 LUMIERE LOUIS
« Πρώτη < Προηγούμενη Σελίδα 2 από 71 Επόμενη > Τελευταία »

*Ο κατάλογος της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής που παρουσιάζεται εδώ, δεν σημαίνει ότι έχει διασωθεί στο σύνολό του, ούτε ότι οι εν λόγω ταινίες βρίσκονται κατατεθιμένες στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος