Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Φιλμογραφία

  - Επίκαιρα

  - Ψηφιοποιημένες ελληνικές ταινίες μυθοπλασίας

  - Ντοκιμαντέρ

  - Αρχειακό Υλικό

  - Ξένες ταινίες

Φωτογραφίες

Έντυπα

Περιοδικά

Προγράμματα

Αφίσες

Φιλμογραφία

Ξένες ταινίες

Σύνθετη Αναζήτηση στην φιλμογραφία
    Σελίδα 1 από 71 Επόμενη Τελευταία
α/α Τίτλος Έτος Παραγ. Σκηνοθέτης
1 CAVALERIA RUSTICANA 1953 GALLONE CARMINE
2 "Α" 1980 STEINBAHER KONI
3 100 ΑΝΔΡΕΣ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ 1937 KOSTER HENRY
4 13 ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΟΧΟ 1957 HITCHCOCK ALFRED
5 1789 ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1973 MNOUCHKINE ARIANE
6 23 ΒΗΜΑΤΑ 1956 HATHAWAY HENRY
7 24 ΜΑΤΙΑ 1954 KINOSHITA KEISUKE
8 3 ΤΡΕΛΟΙ, ΟΙ 1970 DONEV DONYO
9 30 ΠΡΟΣ 1 1988 JOVANOV VYRONIA
10 39 ΒΗΜΑΤΑ, ΤΑ (ΤΑ 39 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ) 1935 HITCHCOCK ALFRED
11 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 1978 ΒΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
12 400 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΤΑ 1904 MELIES GEORGE
13 400 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ, ΤΑ 1958 TRUFFAUT FRANCOIS
14 41OΣ, Ο 1956 CHUKHRAI GRIGORI
15 42Α ΟΔΟΣ 1933 BACON LLOYD
16 A CAT IS A CAT 1971 LINNECAR VERA
17 AGITATED ADVERTS 1918 DYER ANSON
18 ALIEN Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1997 JEUNET JEAN PIERRE
19 ANIMATED COTTON 1909 BOOTH WALTER
20 APASSIONATA 1984 NAKAJIMA SADAO
21 ASCENDANCY 1983 BENNET EDWARD
22 AUTOMANIA 2000 1964 HALAS JOHN
23 AVENIDA SE LAS AMERICAS 1975 REYES JORGE
24 BLACK DIAMOND EXPRESS 1890
25 BONZO NO5 1925 STUDDY GEORGE ERNEST
26 BRONCO BILLY 1980 EASTWOOD CLINT
27 BULLY BOY, THE 1914 SPEED LANCELOT
28 CALIPH STORK 1954 REINIGER LOTTE
29 CARMEN JONES 1954 PREMINGER OTTO
30 CASABLAN 1963 FRISCH LARRY
    Σελίδα 1 από 71 Επόμενη > Τελευταία »

*Ο κατάλογος της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής που παρουσιάζεται εδώ, δεν σημαίνει ότι έχει διασωθεί στο σύνολό του, ούτε ότι οι εν λόγω ταινίες βρίσκονται κατατεθιμένες στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος