Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Φιλμογραφία

  - Επίκαιρα

  - Ψηφιοποιημένες ελληνικές ταινίες μυθοπλασίας

  - Ντοκιμαντέρ

  - Αρχειακό Υλικό

  - Ξένες ταινίες

Φωτογραφίες

Έντυπα

Περιοδικά

Προγράμματα

Αφίσες

Αρχική σελίδα » Ψηφιακή Συλλογή » Φιλμογραφία » Ψηφιοποιημένες ελληνικές ταινίες μυθοπλασίας

Φιλμογραφία

Ψηφιοποιημένες ελληνικές ταινίες μυθοπλασίας

Σύνθετη Αναζήτηση στην φιλμογραφία
    Σελίδα 1 από 2 Επόμενη Τελευταία
α/α Τίτλος Έτος Παραγ. Σκηνοθέτης
1 ΣΙΛΟΥΕΤΤΕΣ 1967 ΖΩHΣ KΩΣTHΣ
2 ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ (Ο) 1932 ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΗΛΙΑΣ
3 ΑΓΙΟΥΠΑ. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ 1957 TALLAS GREGG. C.
4 ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ 1946 ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗΣ ΒΙΩΝ
5 ΑΝΝΑ ΡΟΔΙΤΗ 1948 ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΑΖΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
6 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 1967 ΣΤΑΜΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
7 ΑΣΤΕΡΩ 1929 ΓΑΖΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
8 ΓΡΑΜΜΑ ΑΠ' ΤΟ ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ 1965 ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
9 ΔΑΦΝΙΣ ΚΑΙ ΧΛΟΗ 1931 ΛΑΣΚΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
10 ΔΙΑΓΩΓΗ ΜΗΔΕΝ 1949 ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΑΖΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
11 ΚΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ (Ο) 1933 ΜΟΥΣΧΙΝ ΕΡΤΟΓΡΟΥΛ
12 ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΙ Τ' ΑΗΔΟΝΙ (ΤΟ) 1968 ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ, ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
13 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ 1932 ΤΑΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
14 ΜΑΓΙΚΗ ΠΟΛΙΣ 1954 ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΝΙΚΟΣ
15 ΜΑΗΣ 1976 ΨΑΡΡΑΣ ΤΑΣΟΣ
16 ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ 1929 ΜΑΔΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
17 ΜΑΡΙΝΑ... 1947 ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ ΑΛΕΚΟΣ
18 ΜΑΥΡΟ + ΑΣΠΡΟ 1973 ΡΕΝΤΖΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΖΕΡΒΟΣ ΝΙΚΟΣ
19 ΜΙΚΡΕΣ ΑΦΡΟΔΙΤΕΣ 1963 ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΝΙΚΟΣ
20 ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ (ΤΟ) 1969 ΣΚΑΛΕΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
21 ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ (ΤΟ) 1958 ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΛΙΛΑ
22 ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ (ΤΟ) 1959 ΔΑΔΗΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
23 ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ 1954 ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
24 ΞΥΠΟΛΥΤΟ ΤΑΓΜΑ (ΤΟ) 1954 TALLAS GREGG. C.
25 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 1947 ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ
26 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΙ ΤΟΥ ΒΙΛΛΑΡ 1924 HEPP JOSEPH
27 ΠΟΤΑΜΙ (ΤΟ) 1958 ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΝΙΚΟΣ
28 ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ (Η) 1938 MIZRAHI TOGO
29 ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ 1966 ΜΑΝΘΟΥΛΗΣ ΡΟΒΗΡΟΣ
30 ΡΟΔΑ (Η) 1964 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
    Σελίδα 1 από 2 Επόμενη > Τελευταία »

*Ο κατάλογος της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής που παρουσιάζεται εδώ, δεν σημαίνει ότι έχει διασωθεί στο σύνολό του, ούτε ότι οι εν λόγω ταινίες βρίσκονται κατατεθιμένες στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος