Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Φιλμογραφία

  - Επίκαιρα

  - Ψηφιοποιημένες ελληνικές ταινίες μυθοπλασίας

  - Ντοκιμαντέρ

  - Αρχειακό Υλικό

  - Ξένες ταινίες

Φωτογραφίες

Έντυπα

Περιοδικά

Προγράμματα

Αφίσες

Φιλμογραφία

Σύνθετη Αναζήτηση στην φιλμογραφία
Πρώτη Προηγούμενη Σελίδα 4 από 103 Επόμενη Τελευταία
α/α Τίτλος Έτος Παραγ. Σκηνοθέτης
91 ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 1979 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
92 ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ... ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ (Η) 2000 ΤΖΙΤΖΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
93 ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑ 1968 ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
94 ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΑ 1961 ΚΑΨΑΣΚΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
95 ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ (Η) 1968 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
96 ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ? ΑΛΕΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
97 ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΥΑ - ΟΥΑ 1974 ΔΑΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
98 ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΛΗΟΓΡΙΑ 1972 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
99 ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΒΥΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ 1966 ΖΕΡΒΟΥΛΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
100 ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ 16 2004 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΩΣΤΑΣ
101 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΤΑ) 1992 ΚΟΥΤΣΙΑΜΠΑΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
102 ΑΓΑΠΗΣΑ ΕΝΑΝ ΑΛΗΤΗ 1971 ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
103 ΑΓΑΠΗΣΑ ΕΝΑΝ ΠΟΝΤΙΟ 1986 ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ ΟΜΗΡΟΣ
104 ΑΓΑΠΗΣΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ 1969 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
105 ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑ 1963 ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
106 ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΙ ΕΜΙΣΗΣΑ 0
107 ΑΓΑΠΗΣΑ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ 1970 ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
108 ΑΓΑΠΗΣΑ ΜΙΑ... ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ 1971 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ
109 ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ (Ο) 1932 ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΗΛΙΑΣ
110 ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ (Ο) 1955 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ
111 ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ (Ο) 1955 ΔΑΔΗΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
112 ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ (Ο) 1956 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΗΛΙΑΣ
113 ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ 1960 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
114 ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ 1966 ΚΑΤΣΙΜΗΤΣΟΥΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
115 ΑΓΓΕΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ 1965 ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
116 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 1978 ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
117 ΑΓΓΕΛΟΣ 1982 ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
118 ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ 1952 ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
119 ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ ΠΕΤΡΑ 2000 ΚΟΥΤΣΑΦΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
120 ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 1929 WEGENER PAUL
« Πρώτη < Προηγούμενη Σελίδα 4 από 103 Επόμενη > Τελευταία »

*Ο κατάλογος της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής που παρουσιάζεται εδώ, δεν σημαίνει ότι έχει διασωθεί στο σύνολό του, ούτε ότι οι εν λόγω ταινίες βρίσκονται κατατεθιμένες στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος