Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Φιλμογραφία

  - Επίκαιρα

  - Ψηφιοποιημένες ελληνικές ταινίες μυθοπλασίας

  - Ντοκιμαντέρ

  - Αρχειακό Υλικό

  - Ξένες ταινίες

Φωτογραφίες

Έντυπα

Περιοδικά

Προγράμματα

Αφίσες

Φιλμογραφία

Σύνθετη Αναζήτηση στην φιλμογραφία
Πρώτη Προηγούμενη Σελίδα 3 από 103 Επόμενη Τελευταία
α/α Τίτλος Έτος Παραγ. Σκηνοθέτης
61 ΑΓΑΠΗ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ 1962 ΔΑΔΗΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
62 NEKYIA II 1998 ΦΑΣΟΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
63 NO BUDGET STORY 1997 ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΡΕΝΟΣ
64 NOMEN NUDUM 1993 ΜΟΥΧΑΣΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
65 OH BABYLON 1989 ΦΕΡΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
66 ONE WAY 1991 ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
67 PAINT IT BLACK 2003 ΛΕΡΟΣ ΝΙΚΟΣ
68 PEPPERMINT 1999 ΚΑΠΑΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
69 PLUMERIA RUBRA 1988 ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ
70 POLAROID 1999 ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
71 QUO VADIS? 2003 ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ ΠΑΝΟΣ
72 RAKUSHKA 2004 ΣΙΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
73 RECITATIVO 1995 ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
74 ROM 1989 ΚΑΡΑΜΑΓΓΙΩΛΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
75 RUNAWAY 1992 ΤΑΡΑΒΗΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
76 SAFE SEX 2000 ΡΕΠΠΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
77 SCREAMIN' JAY HAWKINS: I PUT A SPELL ON ME 2001 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
78 SINGAPORE SLING 1990 ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
79 STRAIGHT STORY 2006 ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ, ΜΟΥΡΙΚΗ ΕΦΗ
80 SUN OF A BEACH 2002 ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ
81 TABUS UND LIBIDO 1992 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΗΛΙΑΣ
82 TERRA INCOGNITA 1994 ΤΥΠΑΛΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
83 THE... ΚΟΠΑΝΟΙ 1987 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
84 WITHIN 1996 ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΠΙΤΕΡ
85 ΑΒΙΩΤΕΣ ΜΝΗΜΕΣ 2000 ΞΕΝΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ
86 ΑΒΥΣΣΟΙ (ΟΙ) 1963 ΠΑΠΑΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
87 ΑΓΑΘΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΑΤΣΙΔΑ (Ο) 1971 ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
88 ΑΓΑΠΑΝΘΕΜΟΝ 1982 ΒΡΕΤΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
89 ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟΙ 1967 ΦΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
90 ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ 1970 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
« Πρώτη < Προηγούμενη Σελίδα 3 από 103 Επόμενη > Τελευταία »

*Ο κατάλογος της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής που παρουσιάζεται εδώ, δεν σημαίνει ότι έχει διασωθεί στο σύνολό του, ούτε ότι οι εν λόγω ταινίες βρίσκονται κατατεθιμένες στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος