Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Φιλμογραφία

  - Επίκαιρα

  - Ψηφιοποιημένες ελληνικές ταινίες μυθοπλασίας

  - Ντοκιμαντέρ

  - Αρχειακό Υλικό

  - Ξένες ταινίες

Φωτογραφίες

Έντυπα

Περιοδικά

Προγράμματα

Αφίσες

Φιλμογραφία

Σύνθετη Αναζήτηση στην φιλμογραφία
Πρώτη Προηγούμενη Σελίδα 2 από 103 Επόμενη Τελευταία
α/α Τίτλος Έτος Παραγ. Σκηνοθέτης
31 MONEY GO ROUND 2003 ΝΟΥΣΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
32 AMARGI, Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΦΥΛΗ 1996 ΦΑΣΟΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
33 BEAUTIFUL PEOPLE. Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ 2000 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
34 BIOS + ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1987 ΠΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
35 BLACK AMOUR 2003 ΓΙΑΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
36 BLACK OUT 1998 ΚΑΡΑΜΑΓΓΙΩΛΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
37 BLACK ΜΠΕΕ 2005 ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
38 BUCHENWACD KED ΖΩΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
39 CAROUSEL 2008 ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
40 CC TV 2004 ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
41 CHEMICAL ΣΧΕΣΕΙΣ 2002 ΑΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
42 CORPUS 1979 ΡΕΝΤΖΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
43 CUT 1992 ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
44 DANILO TRELΕΣ: Ο ΦΗΜΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑΝΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ 1986 ΤΟΡΝΕΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
45 DE PROFUNDIS 1991 ΦΑΣΟΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
46 DELIVERY 2004 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
47 E-MAIL 2001 ΧΟΛΕΒΑΣ ΜΑΡΚΟΣ
48 EGO 4 1/2 1978 ΜΑΥΡΕΛΗΣ ΣΑΚΗΣ
49 EL DORADO 1988 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΝΝΥ
50 FATA MORGANA 1992 ΜΠΕΡΤΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
51 FILTH NOIR 1993 ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
52 FRAGILE 1988 ΚΑΡΚΑΝΕΒΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
53 HARDCORE 2004 ΗΛΙΑΔΗΣ ΝΤΕΝΗΣ
54 KALABUSH 2002 ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ
55 LILLY'S STORY 2002 ΜΑΝΘΟΥΛΗΣ ΡΟΒΗΡΟΣ
56 LOCATION SCOUTING 2000 ΝΟΥΣΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
57 LONG WINTER 1993 ΦΟΥΝΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
58 MADE IN GREECE 1987 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ
59 MERI - AMEN. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ ΚΙ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ 1995 ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
60 MIRUPAFSHIM 1997 ΚΟΡΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΒΟΥΠΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
« Πρώτη < Προηγούμενη Σελίδα 2 από 103 Επόμενη > Τελευταία »

*Ο κατάλογος της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής που παρουσιάζεται εδώ, δεν σημαίνει ότι έχει διασωθεί στο σύνολό του, ούτε ότι οι εν λόγω ταινίες βρίσκονται κατατεθιμένες στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος