Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Φιλμογραφία

  - Επίκαιρα

  - Ψηφιοποιημένες ελληνικές ταινίες μυθοπλασίας

  - Ντοκιμαντέρ

  - Αρχειακό Υλικό

  - Ξένες ταινίες

Φωτογραφίες

Έντυπα

Περιοδικά

Προγράμματα

Αφίσες

Φιλμογραφία

Σύνθετη Αναζήτηση στην φιλμογραφία
Πρώτη Προηγούμενη Σελίδα 102 από 103 Επόμενη Τελευταία
α/α Τίτλος Έτος Παραγ. Σκηνοθέτης
3031 ΩΡΕΣ (ΟΙ) 1995 ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΤΑ
3032 ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΟΣ (Ο) 1966 ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
3033 ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ 1981 ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
3034 ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΛΟΥΚΑΤΣ 1977 ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
3035 ΨΕΥΤΗΣ (Ο) 1968 ΔΑΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
3036 ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ (Ο) 1963 ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
3037 ΨΕΥΤΡΑ (Η) 1963 ΔΑΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
3038 ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΧΙΤΛΕΡ 1962 ΜΑΝΘΟΥΛΗΣ ΡΟΒΗΡΟΣ
3039 ΨΗΛΟΣ ΛΙΓΝΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΑΡΟΣ 1985 ΧΑΡΤΟΜΑΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
3040 ΨΙΤ... ΚΟΡΙΤΣΙΑ! 1959 ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΚΗΣ
3041 ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΤΑ) 1967 ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
3042 ΨΥΛΛΟΣ (Ο) 1990 ΣΠΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
3043 ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΚΑΪΚΙΩΝ (ΟΙ) 2001 ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΣ
3044 ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑ 1974 ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ
3045 ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 2005 ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
3046 ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΝΑΠΟΛΕΩΝ! 1968 ΦΥΛΑΚΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
3047 ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΡΑΠΕΤΗ 1966 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
3048 ΨΩΝΙΟ (ΤΟ) 1983 ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ ΟΜΗΡΟΣ
3049 ΩΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΗΑ 2002 ΡΕΝΤΖΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
3050 ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ (Η) 1969 ΠΑΛΛΗΣ ΒΥΡΩΝ
3051 ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (Η) 1967 ΚΑΤΣΙΜΗΤΣΟΥΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
3052 ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ (Η) 1968 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
3053 ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (Η) 1982 ΚΟΜΝΗΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
3054 ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ (Η) 1979 ΡΕΤΣΙΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ
3055 ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΙΩΤΙΣΣΑ 1968 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3056 ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ (Η) 1962 ΝΤΕΛΕΡΝΟ ΓΙΩΡΓΟΣ
3057 ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΑ (Η) 1969 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ
3058 ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΝ (Η) 1953 ΛΑΣΚΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
3059 ΩΡΑΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (Η) 1954 ΤΣΙΦΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ
3060 ΩΡΑΙΟΣ, ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ 1989 ΚΑΤΣΙΜΗΤΣΟΥΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
« Πρώτη < Προηγούμενη Σελίδα 102 από 103 Επόμενη > Τελευταία »

*Ο κατάλογος της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής που παρουσιάζεται εδώ, δεν σημαίνει ότι έχει διασωθεί στο σύνολό του, ούτε ότι οι εν λόγω ταινίες βρίσκονται κατατεθιμένες στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος