Ο ιστότοπος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης

Φιλμογραφία

  - Επίκαιρα

  - Ψηφιοποιημένες ελληνικές ταινίες μυθοπλασίας

  - Ντοκιμαντέρ

  - Αρχειακό Υλικό

  - Ξένες ταινίες

Φωτογραφίες

Έντυπα

Περιοδικά

Προγράμματα

Αφίσες

Φιλμογραφία

Σύνθετη Αναζήτηση στην φιλμογραφία
Πρώτη Προηγούμενη Σελίδα 101 από 103 Επόμενη Τελευταία
α/α Τίτλος Έτος Παραγ. Σκηνοθέτης
3001 ΨΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΨΑΡΕΜΑΤΑ 1961 ΛΟΪΣΙΟΣ ΛΕΩΝ
3002 ΧΡΗΣΤΙΝΙΩ 1970 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3003 ΧΡΙΣΤΙΝΑ 1960 ΔΑΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
3004 ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ (Ο) 1956 DASSIN JULES
3005 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ (ΤΑ) 1962 ΤΑΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
3006 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ (ΤΑ) 1984 ΤΖΙΜΑΣ ΝΙΚΟΣ
3007 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΕΣΤΗΣ (ΤΑ) 1991 ΛΙΑΠΠΑ ΦΡΙΝΤΑ
3008 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ (ΤΑ) 1973 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
3009 ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ΤΟ) 1975 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ
3010 ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
3011 ΧΡΥΣΑ ΜΗΛΑ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ (ΤΑ) 1997 ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΟΦΙΑ
3012 ΧΡΥΣΑΥΓΗ 1971 ΖΙΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
3013 ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΥΣΑ (Η) 1978 ΛΥΚΟΥΡΕΣΗΣ ΤΩΝΗΣ
3014 ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΝΕΚΕΣ (Ο) 1962 ΝΤΑΪΦΑΣ ΙΩΝ
3015 ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΟΣ (ΤΑ) 1974 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
3016 ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 1998 ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ
3017 ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΘΡΑΝΙΟ 1963 ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ ΑΛΕΚΟΣ
3018 ΧΩΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟ (ΤΟ) 1966 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
3019 ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ 1967 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
3020 ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ 1999 ΚΑΡΚΑΝΕΒΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3021 ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗ 1997 ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΜΟΛΑΟΣ
3022 ΧΩΡΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΙ ΑΔΕΛΦΙΑ 1964 ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
3023 ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ 1965 ΛΙΑΜΠΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
3024 ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ 1983 ΠΑΠΑΜΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
3025 ΧΩΡΙΣ ΜΗΤΕΡΑ 1961 ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3026 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ 1994 ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
3027 ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ 1972 ΣΕΡΝΤΑΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
3028 ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 1963 ΔΑΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
3029 ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΔΕΙΛΙΝΟ 1966 ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3030 ΧΩΡΙΣΜΟΣ 1965 ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΗΛΙΑΣ
« Πρώτη < Προηγούμενη Σελίδα 101 από 103 Επόμενη > Τελευταία »

*Ο κατάλογος της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής που παρουσιάζεται εδώ, δεν σημαίνει ότι έχει διασωθεί στο σύνολό του, ούτε ότι οι εν λόγω ταινίες βρίσκονται κατατεθιμένες στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος